Del via:

Om mig

Velkommen!

Mit navn Steen. Jeg er 56 år gammel, far til to unge mennesker på hhv. 21 og 19 og jeg bor i Varde med min hustru og hendes søn. Til dagligt arbejder jeg i Forsvaret som major.

Jeg blev i 2017 valgt til Varde byråd og blev i november 2020 opstillet som spids- og borgmesterkandidat til kommunalvalget i november 2021.

Ved valget 16 november fik Det Konservative Folkepart 9,6% af stemmerne i Varde kommune. Det rækker til 5 mandater og i forhold til valget i 2017 en fremgang på 4 mandater. 

I konstitueringen har Det Konservative Folkeparti valgt at stå udenfor, da vi ikke, i forhandlingerne kunne sikre afgørende indflydelse på en række af de politiske dagsordner som vi gik til valg på. 

Det Konservative Folkeparti vil arbejde målrettet og benhårdt på at leverer på de temaer vi er gået til valg på. Vi vil fortsætte det politiske arbejde som opposition til konstitueringspartierne (Venstre, Socialdemokratiet, Kristendemokraterne og Socialistisk Folkeparti) både konstruktivt og kritisk. 

I under menuen “Min baggrund” kan du læse om hvem jeg er og hvad jeg er formet af.

Læs mere om vores politik her

Hvis du har spørgsmål eller kommentarer skal de være velkommen til at skrive til mig på sthi@varde.dk. Alternativt kan du sende en sms på 23246864. 

Del via: